Details, Fiction and su kaçağı tespit

Wiki Article

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçAlright nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması advertisementına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

su kaçak tespiti Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Yağmur yoğun su kaçağı tespiti olduğunda çatı oluğunda su birikir su kaçağı tespit ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş su tesisatçısı yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çAlright fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve tesisat işlerinizde yardımcı olurum..

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su su kaçağı tespit kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page